Oldalak

2010. március 12., péntek

Megint elkészült egy...

...táska, és kicsit ugyan kínlódtam egy-két helyen, hogy hogy is oldjam meg, de végül sikerült összeállítani. A kötött anyag nem olyan kezes bárány, mint pl. egy jól bevált farmer. Már látható a Meskán, de itt is megmutatom.







Nem sokkal azután, hogy a Meskán megjelent, kaptam egy belső üzenetet, amiben felkértek, hogy egy hasonlót, de teljesen másmilyet :-) tudnék-e készíteni?
Tudnék! Már dolgozom is rajta. Ez az.
Piklinek - aki rendelte - egészen pontos elképzelései voltak a táskáról. Az oldala, háta, pántja ennek is farmerből lesz, feketéből. Kért bele cipzárt, aminek azért örülök, mert egy ideje magam is azon gondolkodom, hogy praktikus lenne a táskáimat mágneszár helyett cipzárral ellátni. Sokkal biztonságosabb. (Haj! Pedig a mágneszárat mennyire szeretem!)

Csodálatosan telt az ünnepi hétvége. Táton töltöttük az időnket a srácokkal. Csuda-sógornőm csoda-szüleinél voltunk. Ritka az ilyen kedves család. Nincs egy hangos szó, veszekedés, csak nagy-nagy szeretet és béke. Nagyon jót pihentem, és végre hatalmasakat beszélgettünk. Sokan voltunk, egyik nap tán tizen is, de olyan békesség volt...leszámítva néhány veszekedést a gyerekek között, ám az ilyesmi hamar véget ér. Mint ahogy a hétvége is. :-(

No de ezalatt újra kötöttem a zöld-feketét, mert kicsit keskeny lett. És miközben kötöttem, eszembe jutott, hogy egy valami még hiányzik ahhoz, hogy be tudjam fejezni a táskát.
A rendelés úgy szólt, hogy a bélése legyen színben harmonizáló apró virágos. Csakhogy - nem túl gyakori az ilyen - itthon nem találtam semmi ilyesmit. Még majdnem jót se.

Aki olvassa, adja át: kis virágos zöld-fekete vászon kerestetik!



Vagy bármilyen, ami illene a fenti kötötthöz... :-)   A segítséget előre is köszönöm!



2 megjegyzés:

  1. Szia! Esetleg itt? http://www.foltvarras.eu

    Tényleg nem csak fekete zöld illene! :)

    VálaszTörlés
  2. Hű de klassz oldal, köszönöm Vacskamati!

    VálaszTörlés